10% KORTING OP ALLE OP MAAT GEMAAKTE LEREN PAKKEN

10% KORTING OP ALLE OP MAAT GEMAAKTE LEREN PAKKEN

Wees klaar voor het volgend seizoen! Koop een nieuw leren pak op maat. Tot eind november met 10% korting.

TOPKWALITEIT MET 10% KORTING

Onze op maat gemaakte pakken hebben de voorkeur van toprijders in wereldkampioenschappen, kampioenen en recordhouders (WSBK, MotoAmerica, IDM en BSB. En gelukkig voor jou: bij 4SR maken we geen onderscheid tussen klanten- en beroepspakken, dus jij rijdt in een pak dat net als dat van hen is. Wij spelen EERLIJK!

PERSOONLIJKE AANPAK

Wij zorgen voor een persoonlijke benadering van iedere klant, van het opmeten tot het opleveren van het eindproduct. We kunnen racepakken op maat maken, zelfs voor standaard en niet-standaard lichaamstypes. Wij ontwerpen, testen en passen de pakken zelf aan, u kunt er zeker van zijn dat wij ook voor u de juiste oplossing kunnen vinden.

AANGEPASTE GRAFIEK

Een voordeel van de productie op maat is dat u "uw eigen" racepak kunt creëren (kleurenschema, aangepaste logo's, nummers, enz.), waardoor uw look uniek wordt op de weg of op het circuit. Je nieuw pak past perfect bij jouw stijl en het kleurenschema van je motor! Onze grafisch vormgever helpt je daarbij.

DE BESTE RIJERVARING

Motorrijden gaat niet over logica, het gaat over de ervaring en het gevoel. Daarom besteden wij veel aandacht aan het 4SR INDIVIDUAL programma. We streven ernaar ervoor te zorgen dat al onze klanten zich comfortabel voelen tijdens het rijden, en dat hun pakken zowel zeer functioneel als maximaal veilig zijn.