4SR - For Street Racing

Zakelijke voorwaarden

Hoofdkantoor:

For Street Racing
Bosilec 106
373 64 Dynin

IR: 26114739
Belastingnummer: CZ26114739

 

Belgische invoerder:

Jst Racing
Boomsesteenweg 26a
2630 Aartselaar

 

VERZENDMETHODE

Wij gebruiken de diensten van GLS om goederen te verzenden.
Verzendkosten naar België en Nederland bedragen 5,00 €.

 

LEVERTIJD

Alle beschikbare goederen worden klaargemaakt en verzonden ten laatste de 2de werkdag na ontvangst van de bestelling. Als wij aan deze voorwaarden niet kunnen voldoen, zullen we u hiervan op de hoogte stellen. De verzending is ongeveer 3 à 4 dagen onderweg.

 

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

De prijs van goederen wordt berekend in Euro incl. BTW.
Je kan de goederen betalen met verdere betaalopties:

- Rembours
- PayPal

Betalen via PayPal is veilig, gemakkelijk en snel.
- Betaling met GoPay-kaart
Betalingen met het GoPay-creditcardsysteem zijn handig voor elke kaarthouder. Deze betaling is geldig en snel.

 

GARANATIEPERIODE

Wij bieden een garantie van twee jaar op alle producten vanaf de dag van levering van goederen. Goederen die zijn beschadigd door onjuiste behandeling, extreme mechanische belasting, onjuiste behandeling of onderhoud worden niet als klacht geaccepteerd.

 

UITWISSELING VAN GOEDEREN, KLACHTEN, RETOUREN
Heeft u de verkeerde maat besteld? Wanneer u online winkelt, kunt u ongebruikte goederen altijd gemakkelijk binnen 14 dagen na levering vervangen of retourneren.

 

Stuur de goederen gewoon terug naar:
For Street Racing s.r.o.
Bosilec 106
373 64 Dynin - Tsjechië

of naar:
JST Racing
Karel Govaertsstraat 47a
2222 Itegem - België


De goederen moeten onbeschadigd worden geretourneerd in de staat waarin u ze heeft ontvangen.
De goederen moeten vergezeld gaan van een kopie van het aankoopbewijs en een verzoek om terugbetaling met het rekeningnummer.
Klachten en retourzendingen vallen onder het burgerlijk wetboek en de wet op de consumentenbescherming. De koper is verplicht de verkoper - persoonlijk, telefonisch of per e-mail - te contacteren en te informeren over eventuele gebreken en tekortkomingen van de verkoper. Bij een klacht volstaat een bewijs die de aankoop bevestigt. Na ontvangst van de klacht zal de verkoper beoordelen of het product als normaal is behandeld en de klacht accepteren of afwijzen op basis van vastgestelde feiten. Als de consument zich terugtrekt uit de overeenkomst, worden alle bedragen, inclusief bezorgkosten, zonder onnodige vertraging op dezelfde manier geretourneerd als ontvangen van de consument.

In het geval dat een consumentengeschil ontstaat tussen ons en de consument in het kader van een verkoop- of servicecontract dat niet in onderling overleg kan worden opgelost, kan de consument een buitengerechtelijke beslechting van een dergelijk geschil indienen bij de aangewezen buitengerechtelijke entiteit voor geschillenbeslechting voor consumenten, namelijk:

Tsjechische handelsinspectie
Centrale inspectie - ADR-eenheid
Štěpánská 15
120 00 Praag 2

Financieel arbiterkantoor
Legerova 1581/69
110 00 Praag 1
Tel .: +420 257 042 070 - telefonische vragen worden elke werkdag van 9.00 tot 11.00 uur afgehandeld.
E-mail: arbitr@finarbitr.cz
Gegevensbox-ID: qr9ab9x

 

BESCHERMING VAN PERSOONSGEGEVENS

Persoonlijke gegevens van onze klanten worden beschermd tegen openbaarmaking en misbruik en worden uitsluitend gebruikt om het bestelde pakket te verzenden en om met de klant te communiceren.

 

SLOTBEPALINGEN

De aanbieder behoudt zich het recht voor om de koeriersdienstverlener en andere parameters van de e-shopservice te wijzigen. Aanbieder behoudt zich het recht voor om de levering van de e-shop-service te beperken of tijdelijk of permanent te verhinderen. Op relaties die niet door deze voorwaarden worden geregeld, zijn de algemeen bindende wettelijke voorschriften van de Tsjechische Republiek van toepassing.