4SR For Street Racing logo web2

Over ons

Wij zijn een Tsjechisch bedrijf dat stijlvolle en functionele motorkleding van de hoogste kwaliteit produceert.

Omdat we actieve motorrijders en concurrenten zijn, staan ​​alle ontwerp, materialen, ontwikkeling en testen onder onze persoonlijke controle. Onze persoonlijke ervaringen begeleiden ons.

Maak uw track dagen beter
Opgericht in 2007
 

4SR


WIE WE ZIJN

Ing. Václav Jiruš (4SR-eigenaar)

“Om twaalf uur reed een vriend van mij me naar Stump en de kroon zette het op mijn vader, die me een jaar later naar de zescilinder CBX1100 reed. Het vermogen, de brullende motor en de snelheid! Vanaf dat moment wist ik dat dit mijn doel in het leven was. Ik kreeg een pin van mijn vader, waarop ik begon te monteren, om het te verbeteren. Toen kwam de Honda NSR125. Maar na veertien dagen stak ik het in een boom.

Ik ben een klassiek post-revolutionair kind dat een droom wilde laten uitkomen. Dus ging ik naar het kantoor om het kantoor schoon te maken, waste de ramen om 07.00 uur tot 07.00 uur en spaarde langzaam mijn eerste machine. Eindelijk de Suzuki RF600R in Ferrari Testarossa-kleuren, rood, mooi. Ik bracht het met een afzetterij uit Duitsland en zette het bijna driekwart van een jaar op. Toen trok ik zelfs een tijdje motorfietsen uit het buitenland, het was een kwestie van nachten en weekenden, maar ik heb tenminste mijn ouders niet financieel opgehangen.

 

 
 

 Al op de universiteit realiseerde ik me dat ik niet al mijn vrije tijd in de garage wilde doorbrengen, dus vroeg ik me af wat ik kon doen.

Toen ik een beetje naar de mogelijkheden keek, vond ik iets interessants. In Duitsland was motorkleding ook veel gemakkelijker te vinden dan hier. Bij ons was alles duur, noch was het aanbod te groot. Dus begon ik mijn bedrijf op dit gebied. Het merk was niet van mij, ik probeerde door te breken met het toen onbekende merk uit het oosten. Het begin was moeilijk, eigenlijk lachte iedereen in de winkels me uit. Na verloop van tijd begon de verkoop echter behoorlijk, dankzij de e-shop. In die tijd was ik de eerste die het product op de website, de functies en functionaliteit gedetailleerd beschreef. Maar ik wilde iets nieuws uitvinden, mijn eigen kleding ontwikkelen. Maar de bedrijfsstrategie van het merk waar ik mee werkte was anders, ze wilden zoveel mogelijk maken en ik moest het verkopen. Ik vond het niet leuk, ik wilde het hebben over de ontwikkeling, de functionaliteit van het product en de gebruikte materialen.Ik droomde van mijn eigen merk, daarom heb ik For Street Racing gemaakt. Ik had nooit gedacht dat WSBK- of BSB-racers in mijn overalls zouden zijn en dat mensen over de hele wereld mijn producten zouden dragen! Met je eigen huid naar de markt gaan was letterlijk moeilijk. Alles moet tot in de kleinste details worden bedacht; succes kon alleen zijn wat ik begreep en genoot. Het is een lange reis en het is noodzakelijk om van elke stap te genieten. ”

EIGEN ERVARING


“Iedereen die te maken heeft met motoren en  houdt van de racesport, verlangt naar racen. Natuurlijk is het duur pleziertje, dus ik had het geluk om het inschrijfgeld voor Hungaroring te betalen om mijn kans te wagen. Zonder ervaring, zonder reden. Ik ging naar het circuit en was er volledig weg van! Zelfs na het breken van mijn kaak. Op dat moment hebben we de motor in elkaar gezet en eindigden we het raceweekend op de achtste plaats. Tijdens mijn race carrière viel ik talloze keren , dit heeft mij geholpen bij de ontwikkeling van onze racepakken. In 2009 brak ik beide enkels op hetzelfde circuit, een jaar later brak ik een gloednieuwe BMW S 1000RR op Slovakiaring en brak mijn dijbeen. Dat beëindigde het racen voor mij. Ik heb hard gewerkt om snel te gaan en heb geprobeerd wat het is om races te winnen,  maar ook hoe  pijn het doet en wat je lichaam te verduren krijgt op het circuit. Tot op de dag van vandaag bewonder ik alle jongens die rijden, en des te meer op professioneel niveau.“ 

ONTWIKKELING


Feedback van professionele racers is onze meest waardevolle kennis. Deze racers zijn op de limiet, waar niemand van ons zelfs kan benaderen. Er is geen ruimte voor compromissen in deze wereld. Daarom werken we nauw samen met BSB, WSBK, EWC, AMA en MotoAmerica bij de ontwikkeling en passen we alle verworven kennis toe op productie. 4SR heeft slechts één modellijn van eendelige en tweedelige racepakken, waar we al 10 jaar aan werken! Hoewel onze racepakken er bij elke nieuwe relatief hetzelfde uitzien, elk nieuw pak is geïnnoveerd.

4SR

4SR

WIJ ZIJN EERLIJK


We houden niet van het idee dat wereldracers topproductie dragen die een gewone motorrijder niet kan kopen. We hebben besloten geen onderscheid te maken tussen serieproductie en race-overalls van fabriekscoureurs. We gebruiken identieke technologische processen, naden, materialen en beschermers. We spelen eerlijk, dus we produceren geen eenvoudige, gescheurde modellijnen van racepakken, zoals bij veel merken gebruikelijk is.4SR

ONTWERP


Styling kleding 4SR is nauw verbonden met de cultuur van wegrace en straatrijden. Maar we weten hoe vaak de individualiteit van elke rijder belangrijk is. Daarom kunnen we aan de wensen van elke klant voldoen en een ontwerp maken volgens hun eigen ontwerp.

Als u problemen ondervindt bij het werken aan het ontwerp, kunt u uw idee alleen mondeling beschrijven en zullen we het grafische ontwerp voorbereiden.

Alle details en logo's kunnen worden gemaakt in de vorm van afdrukken, lederen logo's, patches of laserbranden.

Bij op maat gemaakte motorkleding kan niet alleen de kleur van leer worden aangepast, maar ook de uiteindelijke oppervlaktebehandeling, die plaatsvindt in leerlooierij.

Schouder, kunststof schoudersliders, die deel uitmaken van de uitrusting van sportpakken en jassen, kunnen worden gewijzigd volgens de momenteel aangeboden kleuren voor individuele bestellingen. We bieden momenteel 9 verschillende schoudersliders aan .

 

Aangepaste Motorkleding


Laat je droom uitkomen en geniet van een racepak, een goed passend leren jack of een getailleerde broek. Hand in hand met perfecte snit gaat kleur en algeheel ontwerp, dat in elke kleurencombinatie en stijl kan worden gemaakt. Inclusief sponsorlogo's, namen en nummers. Of wil je een replica van je favoriete racer in het algemeen?

Er zijn geen grenzen aan creativiteit! Neem contact met ons op via e-mail  info@4sr.be

4SR Ducati suit m2m
Alastair Seeley Ducati NW200 4SR leathers
emilygrana_16-1567077953123
dsc_0256_0
4SR Dean Ellison coaching custom leathers
zep.gori@gmail.com
Dave Hoenig / Flat Trak Fotos
Vaclav Duska Jr.
Karel Hanika 4SR kombinéza jednodílná EWC BMW 2