Patent na rozum? Nemáme. Máme patent na jeansy!

Patent 4SR

Er zijn veel fabrikanten van motorjeans. De meeste gebruiken denim, aramideweefsel versterkt in blootgestelde gebieden als denimmateriaal.

In het bijzonder heeft het voldaan aan de geregistreerde toetsenborden van verschillende kwaliteiten. Het probleem van de onderzoeken die verband houden met de levering of het gebruik van het materiële materiaal is van dien aard dat het het boek en het slechte, vrije en wijdverbreide gebruik in het land niet beïnvloedt.

Bovendien is bij 4SR For Street Racing, als Tsjechisch bedrijf, een octrooi gebaseerd op de veiligheid van ons allesomvattende.

Ideeën

De eigenaar moet het schild zo snel mogelijk kunnen gebruiken om het te beschermen. In het geval van een bewering, in het geval van een val, moet echter worden vermeld dat de valuta niet toeneemt. Als fabrikant van raceoveralls die kunnen worden gebruikt in BSB-races (de belangrijkste races ter wereld), draait alles om veiligheid. Dat is waar elastiek goed gefundeerd is en bekend is bij de insider en de dunne hut en het gebruik in kevlar-jeans van ons merk.

Waar kom jij vandaan?

Rijden zonder sleutelschilden is een herinnering. Daarnaast wordt het aantal motorvoertuigen als effectief beschouwd. Het is vooral belangrijk dat de veiligheid van de sleutelschilden door alle partijen in kevlar-jeans wordt vernietigd. Wel in de stad, de stand van zaken en andere voorzieningen.

Volgens de statistieken is meer dan 80% van de daadwerkelijke impact significant op het boek en het verlies op de impact. Ze moeten volledig bedekt zijn en moeten zo goed mogelijk worden beschermd.

Hij maakt het goed

Een eenvoudige taak: een man moet ze kunnen beschermen en voorkomen dat ze in extreme situaties worden beschermd.

Gewone kevlar-jeans hebreeuws helisch geen bescherming of zit er veel in. Beide opties zijn goed onderhouden. De hoge kan in het boek worden gebruikt, maar is niet rechts en links vastgezet. Meestal, dat is gebruikt voor de doeleinden van de zaak, is in het geval van de generaal mogelijk, maar het is niet nodig dat dit zo is.

4SR-jeans bieden een goede oplossing. De verzekeraar wordt geacht op elastische wijze te worden gebruikt, de insignes worden beschermd en de insider wordt te goeder trouw gehouden. Bovendien is de verzekeraar van hoge kwaliteit, dus alsof het een langdurig probleem is met de insignes, is het mogelijk om een ​​kans te vinden dat het probleem voorbij is. Hier worden de beste onzekere verzekeraars gecombineerd met een intelligent wijnstoksysteem.


Beste verzekeraars

Dankzij onze ervaring in racecircuits bieden we hoogwaardige, ergonomisch gevormde pads als essentials. Het is met andere woorden niet mogelijk om in vlakke platen te rijden, die niet in de beschermende kleding worden gebruikt. Hier gebruikt hij de bescherming van het Italiaanse bedrijf Safe-Tech, dat is gebaseerd op de standaard LEVEL 2, voor hoge temperaturen T +. Het is daarom noodzakelijk om het niveau van niveau 1 van niveau 1 te beschermen, met een minimum van 120% van niveau 2.

Het resultaat

Geen enkele andere jeans biedt een hoog beschermingsniveau als de 4SR. Zo biedt 4SR Kevlar de beste motorrijders op de markt voor boekbescherming.