4SR motorracepak in crashtest 298 km/u 6

Crashtest van motorracepakken bij 300 km/u

We hebben Oliver König's #52 racepak in handen gekregen, waarin hij met 298 km/u crashte tijdens het WSBK World Superbike Championship op Phillip Island.

En wat vertelde Oliver ons erover? “Dit is wat er gebeurt als je versnellingsbak uit elkaar valt op de finishlijn.” Gelukkig viel Oliver niet uit elkaar dankzij onze racepakken, die hem beschermde tijdens enkele gevaarlijke momenten. Zoals je op de foto's kunt zien, hebben alle naden standgehouden omdat we onze gepatenteerde veiligheidsnaad gebruiken in de blootgestelde delen. Het leder op de ellebogen en op de rug hield stand dankzij de constructie van het racepak, die de val en het daaropvolgende glijden over asfalt en grind heeft doorstaan. Het is enkel stuk op de plaatsen waar de harde randen van de airbagvest aan grenzen.

Elke klant kan het pak krijgen waar Oliver in viel en andere racers vallen in WSBK-, IDM- of MotoAmerica-kampioenschappen, omdat we bij de productie van op maat gemaakte kleding geen onderscheid maken tussen pakken voor professionele rijders en klanten. Wij spelen eerlijk.

Wees getuige van de veerkracht van de leren motorpakken van 4SR in een real-world crashtest. Het racepak van Oliver König, blootgesteld aan een impact van 298 km/u tijdens het WSBK World Superbike Championship, kwam er opmerkelijk intact uit. Zie hoe onze gepatenteerde veiligheidsnaad, hoogwaardig leer en een zorgvuldige constructie de rijder beschermden.

Na zorgvuldig onderzoek van de naden, beschermers en materialen zal het racepak een waardige plaats innemen in onze 4SR winkel in Motocentrum Vrbovka, Praag.

4SR motorracepak in crashtest 298 km/u 1
4S4SR motorracepak in crashtest 298 km/u 2R Závodní kombinéza - Oliver König #52 - Phillip Island 300 km-h Crash 2
4SR motorracepak in crashtest 298 km/u 3
4SR motorracepak in crashtest 298 km/u 4
4SR motorracepak in crashtest 298 km/u 5
4SR motorracepak in crashtest 298 km/u 7
4SR motorracepak in crashtest 298 km/u 8
4SR motorracepak in crashtest 298 km/u 9
4SR motorracepak in crashtest 298 km/u 10