Patrick Hobelsberger #52 – Pannoniaring + Slovakia Ring record holder 1

Fabrieksrijder 4SR verbreekt twee snelheidsrecords

4SR fabrieksrijder Patrick Hobelsberger #52 vestigde twee nieuwe baanrecords - op het Hongaarse Pannoniaring-circuit en vervolgens op het Slowaakse circuit Slovakia Ring.

In zijn voorbereiding op de finales van het Duitse IDM Kampioenschap in de Superbike-categorie, reed Patrick Hobelsberger #52 (Team GERT56) zijn BMW M 1000 RR-trainingsmotor als geen ander. Hij vestigde een nieuw baanrecord op de Pannoniaring in de motorcategorie met een tijd van 1:51.06 minuten. Een paar dagen later herhaalde hij hetzelfde op de Slovakia Ring, waar hij een nieuwe snelste rondetijd vestigde in de motorcategorie van 2:02.763 minuten.

Tijdens het laatste evenement van het seizoen op de Hockenheimring zette Patrick zijn harde training goed in. In de race op zaterdag eindigde hij als zevende vanwege een klein ongeval en een daaropvolgend technisch defect aan zijn motorfiets. In de race op zondag eindigde hij als eerste, wat hem de derde plaats in de Superbike-categorie opleverde. Zijn debuut in de IDM begon geweldig! Gefeliciteerd en veel succes volgend seizoen.