Novinka NEWS web 2604

4SR in WORLDSBK 2022

Donderdag, 19. Mei 2022

De belangstelling voor op maat gemaakte 4SR-pakken groeit elk jaar, dus de herfst is nog steeds de beste tijd om een op maat gemaakt pak te bestellen. Met het nieuwe rijseizoen in aantocht wordt de productiecapaciteit van 4SR volledig benut

door de productie van pakken voor rijders die het merk vertegenwoordigen in wereldkampioenschappen zoals BSB British Superbikes, EWC, CIV, MotoAmerica of WorldSBK.

We voelen ons vereerd dat we zelfs dit jaar racers hebben die ons merk vertegenwoordigen in alle racecategorieën in het WorldSBK-kampioenschap. De volgende renners tonen hun talent: Unai Orradre WorldSSP, Patrick Hobelsberger WorldSSP, Inigo Iglesias WorldSSP300, Federico Caricasulo WorldSSP, Indy Offer WorldSSP300, Loris Cresson WorldSBK, Oliver König WorldSBK, Hannes Soomer WorldSSP, Yeray Saiz Marquez WorldSSP300, World Raffa .

We zijn zeker geen nieuwkomers als het gaat om de productie van maatpakken, sterker nog, de productie begon in 2008, ongeveer een jaar na de oprichting van het merk. Natuurlijk is er sindsdien veel veranderd. We hebben enorme vooruitgang en groei geboekt in productietechnologie, gebruikte materialen, kwaliteit van vakmanschap en printtechnologie. De enige modellijn van eendelige en tweedelige pakken, waar we al meer dan 13 jaar onafgebroken aan werken, is continu in ontwikkeling.

We werken zeer nauw samen met ervaren coureurs aan de ontwikkeling van onze pakken, waardoor we voortdurend nieuwe kennis en verbeteringen in de ontwikkeling kunnen brengen. Zo hebben we vorig jaar bijvoorbeeld de 4SR-veiligheidsnaad uitgevonden en gepatenteerd, die wordt gebruikt voor het naaien van gespannen delen van een- en tweedelige pakken, en ook op plaatsen waar zelfs een driedubbele naad niet voldoende is.

Onder onze constante bewaking en controle zijn ook beschermers, die we alleen uit gespecialiseerde fabrikanten kiezen en altijd het beste van het segment gebruiken.

Wij wensen alle vertegenwoordigers van het merk 4SR, evenals jullie motorrijders, een succesvol seizoen en danken jullie voor het vertrouwen.