Kevlarové mikiny na motorku - nová kolekce

4SR Kevlar sweatshirts voor motor

Maandag, 15. Januari 2024

Op zoek naar een Kevlar-sweatshirt die stijl en veiligheid combineert tijdens het motorrijden? In dat geval heb je gelijk met 4SR. Kies gewoon uit de nieuwe ontworpen Kevlar-sweatshirt uit de collectie 2024.

Elke motorrijder weet dat veiligheid altijd voorop moet staan, maar dat betekent niet dat je comfort en stijl moet opofferen. Kevlar-sweatshirts zorgen voor een veiligheidsrevolutie in motorkleding dankzij de hoge weerstand van het Kevlar® Dupont materiaal tegen hoge temperaturen, die ontstaan ​​tijdens het schuiven. Het materiaal waaruit ze zijn gemaakt bevat tot 60% Kevlar, dat tot vijf keer trekvaster is dan staal bij hetzelfde gewicht. Tegelijkertijd zijn deze motorsweatshirts perfect ademend en licht. Simpelweg: een duidelijke keuze voor dit voorjaar!

Je kunt de Kevlar sweatshirt aanvullen met bijvoorbeeld Kevlar jeans 4SR voor bijvoorbeeld in de stad of op het werk. Zo hoef je niet na te denken waar je u moet omkleden en waar je het lederen motorpak, na de rit, moet neerleggen.

De Kevlar-sweatshirt is niet uitgerust met inzetbeschermers. Het is daarom raadzaam om dit in ieder geval aan te vullen met de Racing Ultra Light Level 2 rugbeschermer.