4SR Racing Blue Airbag Ready kombinéza na motorku

Blauw lederen pak 4SR Racing Blue AR

Vrijdag, 15. Maart 2024

Ben jij de trotse eigenaar van een motorfiets die domineert in de kleur blauw? Als dat zo is, dan moet u zeker overwegen om een nieuw 1-delig pak aan te schaffen dat is ontworpen om bij uw stijl te passen.

Dit pak heeft een aantrekkelijk blauw ontwerp dat perfect bij je motor past en je de juiste look geeft, of je nu op de weg of op het circuit rijdt. Met dit pak benadrukt u niet alleen uw unieke persoonlijke stijl, maar zorgt u ook voor een comfortabele en stijlvolle rit.
Het leren 4SR pak staat niet alleen bekend om zijn kwaliteit en stijl, maar vooral om zijn compromisloze veiligheid en comfort. De Racing Blue AR is gemaakt van 1,2 mm dik rundleer en is voorzien van in totaal 21 geïntegreerde beschermers die je in iedere situatie maximale bescherming zullen bieden. Daarnaast is hij ook Airbag Ready, wat betekent dat hij klaar is voor gebruik van het airbagsysteem, dat uw veiligheid tot het absolute maximum zal verhogen. Investeren in dit pak betekent investeren in uw persoonlijke veiligheid en comfort tijdens elke rit. Race getest in WSBK, BSB, IDM en Moto America.

Breng je prestaties naar een hoger niveau met de Racing Blue AR. Vind de jouwe op de  4SR e-shop of uw dichtstbijzijnde dealer.

Modrá kombinéza 4SR Racing Blue AR
Modrá kombinéza 4SR Racing Blue AR
Modrá kombinéza 4SR Racing Blue AR
Modrá kombinéza 4SR Racing Blue AR