MAAK UW KERST LEUK!

MAAK UW KERST LEUK!

Donderdag, 9. November 2023

De vraag van het seizoen is weer aangebroken. Heb je je al afgevraagd of je ooit het perfecte cadeau zult vinden voor dat speciale iemand die motorrijdt?

Nu, het antwoord is ja! SuperSanta is er om te helpen, en de 4SR e-shop is klaar om te gaan. Dit jaar hebben we voor elke biker op je lijst iets.

Bekijk de nieuwe textielcollectie voor 2024, onze perfect passende en ultraveilige Kevlar-jeans, de AAA-gecertificeerde motorjassen, race-ready pakken, cadeaubonnen en meer. Op elke pagina vind je tips voor het perfecte kerstcadeau.

 

PAST HET NIET? GEEN PROBLEEM!

Maak je geen zorgen als je de verkeerde maat hebt gekregen of als het cadeau niet helemaal goed is. SuperSanta is een goede man, en hij ruilt slecht gekozen maten en ongeschikte geschenken tot 15 januari 2024 voor je om. Je hoeft je geen zorgen te maken over het gebruikelijke retourbeleid van 14 dagen

 

WEG GEEF ACTIE

Iedereen die van 10.11. tot 21.12.2023 in onze e-shop voor meer dan 50 EUR winkelt, neemt automatisch deel aan de verloting van geweldige prijzen, waaronder een leren jas naar keuze, hoodie en beanie naar keuze of een cadeaubon. De trekking vindt plaats op 22.12.2023. Elke aankoop van meer dan 50 EUR neemt automatisch deel aan de verloting, zodat je meerdere keren kunt winnen. De winactie is alleen geldig voor aankopen in de e-shop en in de 4SR-brandstore in de JST Racing, Boomsesteenweg 26a, 2630 Aartselaar, België.